Menu Sluiten

Badkamer Inrichten

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Eengreepsbadmengkraan – Inbouwmengkraan Badkamer – Handdouche – Douchepanelen – Douchesets – 

Wenst u meer info over badkamer inrichten kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Inrichten Badkamer

Robbineterie De Cuisine | Keukenspoeltafel | Badkamers | Regendouche | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Badkamer inrichten

skip to content vandercruyssen.bvbatelenet.bepeerstraat gent facebook page opens in new windowtwitter page opens in new windowdribbble page opens in new window vandercruyssen home pvc ramen binnenschrijnwerken totaalrenovaties buitenrenovaties contact search search home pvc ramen binnenschrijnwerken totaalrenovaties buitenrenovaties contact tel email vandercruyssen.bvbatelenet.be g. Vandercruyssen bvba afwerkingsbedrijf voor uw interieur badkamer keuken zolder we nemen alle schrijnwerken voor onze rekening voor het renoveren van uw interieur of ganse woning vervangen of plaatsen van bestaande en bijkomende binnendeuren en bekledingen voorafgaande uitbreek amp metselwerken inbegrepen bestaande of nieuwe ruimten voorzien van plafonds verlaagde plafonds .

over qb design interieur exterieur projecten contact keuken badkamer leefruimte slaapkamer business het inrichten van een badkamer is een klus voor specialisten badkamer inrichten informatie aanvragen Er moet naast het oogstrelende ook met de waterdichtheid rekening worden gehouden. qbdesign voor al uw schilderwerken en interieuroplossingen vraag vrijblijvend een offerte aan site by plenso .

De discipline van Badkamer inrichten

wij zijn in jaarlijks verlof van juli t.e.m. augustus. Tot gauw wandel binnen via onze virtuele tour virtuele tour referenties ligging en openingsuren interieurvormgeving interieurinrichting totaalprojecten interieur vacatures meubelen zitmeubelen keukens badkamerinrichting totaalinrichting interieurinrichting badkamerinrichting stijlvolle badkamerinrichting nood aan een nieuwe of vernieuwde badkamer bij artenic kan je terecht voor het ontwerp en of de uitvoering van moderne badkamers. Zowel voor nieuwbouwwerken als voor renovaties van badkamers kan je een beroep doen op de expertise van artenic. We voeren elk project en elke badkamerinrichting met de nodige passie uit totale of gedeeltelijke badkamerinrichting het ontwerp en de volledige uitvoering van badkamers realiseren enkel een ontwerp uittekenen voor een nieuwe badkamerinrichting of een ontwerp maken en dat deels uitvoeren voor al deze projecten staat artenic voor je klaar de voordelen van badkamer inrichten Het kan bijvoorbeeld zijn dat je graag je bad of andere badkamermeubels wil behouden dan integreren we die in.