Menu Sluiten

Badkamer Vormgeving

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Eengreepsbadmengkraan – Inbouwmengkraan Badkamer – Handdouche – Douchepanelen – Douchesets – 

Wenst u meer info over badkamer vormgeving kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Vormgeving Badkamer

Badkamers | Thermostaat | Keuken | Eviers | Robbineterie De Cuisine | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Badkamer vormgeving

home realisaties interieur op maat interieuradvies schilderwerken maatwerk schrijnwerkerij inbouwkasten dressings raamdecoratie getuigenissen contact you are herehome referenties art deco appartement wilrijk art deco appartement wilrijk deze dame woont in een mooie art deco appartement in wilrijk en heeft de kleine ruimte van debovenverdieping laten inrichten alseen mooie gasten badkamer. Mogelijk kan ze er op latere leeftijd ook een externe hulp huisvesten badkamer vormgeving schatting aanvragen Voor na voor na portfolio categories airconditioning herstellingswerken inbouwkasten lichtplan amp verlichting meubelen uit eigen atelier parket personal shopping raamdecoratie schilderwerken stijladvies ventilatie portfolio tags appartement badkamer bureau inrichting commercile ruimte inkomhal keuken kinderkamer klassiek living modern slaapkamer terras trappenhal woning contact infobitracons.be bitracons bvba frans kusterslaan b edegem interieur op maat interieuradvies schilderwerken inbouwkasten dressings maatwerk schrijnwerkerij raamdecoratie personal shopping passie voor .

inspiratie inspiratie inspireer jezelf kleine ruimtes badkamer als energiebron gezinsruimte makeup ruimtes verzorgingsruimtes ecologische ruimtes onze designers collecties producten producten producttype projecten wc amp bidet wastafels de doucheruimte baden kraanwerk keukenkranen meubels accessoires help amp support help amp support brochures video s faq contacteer ons energielabels dop documenten informatie onderdelen wie zijn wij wie zijn wij bedrijf voordelen pers referenties zorgsector referenties hotels en projecten bloc note contacteznous frnbspnbspnbspnl frnbspnbspnbspnl verlanglijst contacteer ons frnbspnbspnbspnl home bull collecties adapto strada ii een nieuwe designmaatstaf een nieuwe designmaatstaf ipalyss fijn maar supersterk fijn maar supersterk ultra flat s de solide douchebakken van ideal standard in… De solide douchebakken van ideal standard in composietmateriaal connect air connect air de nieuwe badkamercollectie met een… Connect air de nieuwe badkamercollectie met een tijdloze en klas.

Kennisbank over Badkamer vormgeving

menu over ons totaalrenovatie keuken badkamer tweede verblijf realisaties totaalrenovatie keuken badkamer tweede verblijf cases contact totaalrenovatie met stijlvolle interieurvormgeving dsc dsc dsc arckouter arckouter uw specialist in totaalrenovatie amp interieurvormgeving staat u op het punt een totaalrenovatie te realiseren van uw woning wilt u het design van uw interieur in een nieuw strak jasje steken op zoek naar een specialist die u kan helpen met interieurvormgeving de ervaren binnenhuisarchitecten van arcoon ontwerpen niet alleen uw nieuw interieur ze voeren uw totaalrenovatie ook professioneel uit. Ook met technischere renovaties die verder gaan dan interieurvormgeving weten onze binnenhuisarchitecten raad De toekomst over badkamer vormgeving Het uitbreiden van de woning met inbegrip van een nieuw dak het leggen van isolatie voor daken of het vervangen van ramen zijn ons ook niet vreemd. Van een nieuw design voor uw interieur tot een uitgebre.