Menu Sluiten

Woonkwaliteit

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Eengreepsbadmengkraan – Inbouwmengkraan Badkamer – Handdouche – Douchepanelen – Douchesets – 

Wenst u meer info over woonkwaliteit kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Woonkwaliteit

Badkamers | Eviers | Robinets Thermostatique | Keuken Accessoires | Thermostaat | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Woonkwaliteit

tel. infodemuynckguy.be leernsesteenweg deinze home projecten referenties kantoor in de media contact home in de media in de media residentie parkview frist centrum deinze stad op wonen in rustgevend park groen karakter blijft behouden denderhof destelbergen stijlvol wonen in destelbergen. denderhof is een nieuw en hedendaags woonproject van ruime gezinswoningen aan de dendermondsesteenweg in destelbergen. Om de woonkwaliteit te garanderen hebben alle woonentiteiten een tuin. De circulatiezones worden aangelegd in een doordachte mix van verharde zones groenaanleg en sfeerverlichting. Lees meer deauville waregem open appartementen met weids uitzicht woonkwaliteit lijst Architect guy de mynck tekende woondelen in een lvorm rond een middenplein met binnentuin en parkings. Elk villaappart.

navigatie nl fr en over cleanpoint referenties vacatures contacteer ons home periodieke schoonmaak gespecialiseerde schoonmaak ruitenwasserij support services neem snel contact met ons op vraag hier uw offerte aan. Schoonmaak residentie nieuwe molens gent het nieuwbouwproject nieuwe molens van oryx in gent bestaat uit appartementen kantoren en staanplaatsen. Facility comfort zal starten met het schoonmaken van de gemene delen eind . Dit topproject betreft de eerste fase van de ontwikkeling van de tondelier site met dit binnenstedelijk project willen de projectontwikkelaar en de stad gent een voorbeeldproject op europees niveau realiseren qua duurzaamheid en woonkwaliteit bekijk ons aanbod van woonkwaliteit De privatieven worden verwarmd via een aansluiting op het collectief warmten.

Kennisgeving over Woonkwaliteit

menu menu home over ons diensten jobs contact portfolio family living modern style family living retro style urban living uniresidential city living multiresidential senior living care amp comfort social living care amp consultancy timeless working retail amp pharma process amp logistics artikels food amp tables kitchens st. Henricus rumbeke urban living uniresidential denser wonen met identiteit. In een prijsbewust en compact concept biedt vormgeven veelal een weg naar karakter en eigenheid. Nieuwe inplantings amp layoutvormen met accent op lichte kleuren en groen garanderen rust en woonkwaliteit. Go back een mix van tijdloze materialen een contrast strak authentiek garanderen emotie jo vaneeckhout architect home over ons diensten jobs contact vaneeckhout architecture iepersestraat roeselare tel. infovaneeckhout.be btw be .. Copy vaneeckhout privacy policy disclaimer images by site by plug deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info.